Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2014 10:37 - ДОКАТО СЕ ИЗВЪРТИ ВТОРАТА ПЕРАЛНЯ
Автор: otempora Категория: Забавление   
Прочетен: 1922 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 13.04.2014 14:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  Късен следобед е, семейството дреме или направо спи - децата пред телевизора, съпругата ми в спалнята. Мятам прането – втора пералня. Компютърът е свободен. Възползвам се и да влизам в блога си. Не че има какво да напиша, затова решавам да препиша някой виц, който ми се вижда смешен. Дано да събере поне наполовина гласовете, които събират малките момиченца, в BLOG.BG, пишещи в стил - подражение на Пауло Куельо в блоговете си или творците, копващи чужди материали от Интернет, дори без да ги прочетат. Има и такива, дето си правят труда да поукрасят текста с някой фрагмент с арабска орнаментика или друга откровена порнография (например: http://buenogan.blog.bg/lichni-dnevnici/2014/01/13/tvorec-na-realnost.1227958 и хиляди подобни)... От редица блогове лъха на комплексарщина. Натрапчиво се усеща стремежът да се бълва продукция, която за четящия има благовонието на пълен памперс, само и само за да регистрира присъствие. Така се пръкват цели цикли - творение след творение, публикувани през минута-две. Чакайте бе, хора, аз по-бавно чета, отколкото вие пишете!

Има уникални постове, авторите на които явно още не са овладели добре азбуката, вследствие на което се редува използването на „ч” с „4”, замества се „щ” със „шт” и други революционни проникновения в българската граматика, да не говорим за пунктуацията... Не, по-добре да замълча... Само ще кажа, че едно творение от два реда в горния стил и без абсолютно никакъв смисъл беше събрало уникален читателски рейтинг. Абе хора, това е все да му се присъди Нобелова награда за литература. Или може би това са поощрения към неграмотните, за да се образоват?! Не вярвам...

Отказвам се да търся смешен виц в мрежата. Чуждият виц не е четиво, с което да изкажеш отношение. По-лесно е да измисля някой, дори и да не е толкова смешен.

Снощи в новините съобщиха, че в близко бъдеще в България ще има цели обезлюдени региони (виж "По света и у нас" на 03.01.2014). Както знаем светът се крепи на равновесието. Очаква се в близко бъдеще ВВС да съобщи за пренаселването на: Ъкстън, Ист Енд, Чизик, Нотинг Хил и др. квартали на Лондон с мургави българи от Горнооряховско, Ломско, Търговишко, Брезнишко, Хасковско и др.

image

Трябва да свършвам, за да имам време да простра прането... Получи се материал, точно такъв, като тези, които критикувах по-горе. Да ни е честит!




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: otempora
Категория: Лични дневници
Прочетен: 303078
Постинги: 144
Коментари: 128
Гласове: 532