Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2014 20:40 - Да си спомним за Яна - Мусачево и за това, което трябваше да последва
Автор: otempora Категория: Новини   
Прочетен: 2025 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 01.06.2014 20:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

     Реших да попитам, някоя знае ли, какво стана с онази кражба на скрепителни елементи от железния път в междугарието Яна - Мусачево, след която стана дерайлирането на товарен влак в началото на годината? Вече отиваме към средата на същата, а резултати - йок...
    И още да попитам, дали полицията е толкова некадърна, че не можа да намери в изкупвателните пунктове едни толкова характерни материали като: тирфони, стегателни комплекти и реброви подложки или никой не ги търси? Никой ли не търси причинителя на щети за няколко стотин хилядарки?!... 
    А какво стана с обещанието на министъра на транспорта и съобщенията, че ще бъде внесено предложение за криминализиране на кражбата на жп материали от железните пътища?
    И какво ще стане с "братята" на Ламбрев, "които редовно крадат", когато се закрие единственото специализирано охранно звено, имащо някакво отношение към охраната на жп транспорта - транспортна полиция?
    И още искам да попитам, как се отнасяте към опасността, за която говореха всичките жп шефове, която едно такова деяние създава за пътниците? Дали ще се чуствате спокойни когато децата ви пътуват по жп линии, по които кражбите създават опасност за живота на пътниците, но са ежеднивие?
    Как се отнасяте към отговорните длъжностни лица, които не си изпълняват обещанията, намеренията и задълженията?
    Не забравяйте, не заспивайте, защото ще дойде време да плачете, както плакаха родителите на изгорелите във вагона между Червен бряг и Плевен!
        Хора, помнете и търсете сметка!




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: otempora
Категория: Лични дневници
Прочетен: 303020
Постинги: 144
Коментари: 128
Гласове: 532