Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2014 11:24 - Идиотчетата, които отглеждаме
Автор: otempora Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4216 Коментари: 7 Гласове:
9

Последна промяна: 16.03.2014 00:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
        В клипа по-долу може да видите отношението на един клас в Пловдивско училище към учителката им по английски език. Гледам клипа и се питам: това ли е бъдещето на България, за обучението за тези келеши ли плащам данъци?...
        Искам адекватна реакция от институциите към тази менажерия! Безсмислено е да се пращат младежите на училище за да овладяват маймунски викове, да се бият с учителките си, да се учат на неподчинение, неуважение, безкултурие... Защо да издържаме тази училищна институция с данъците си, когато тя не е в състояние да ги превърне в културни и образовани граждани, а ги превръща в маймуняци?!





Гласувай:
9



Спечели и ти от своя блог!
1. born - Истината е, че демокрацията не е за ...
03.03.2014 20:33
Истината е, че демокрацията не е за всички - най-малко за децата. Имам предвид, че в образователните институции трябва да има дисциплина и то строга. В по-късен етап келешите вече не ходят в казарма, която макар и тъпа като институция, все пак доказано възпитава дисциплина и ред. Но в края на краищата това явление е резултат на всеобщата деградация на личните и обществени отношения. А крайния резултат не може да бъде друг освен катастрофа. Съжалявам, че изказвам твърде песимистично мнение, но ми се струва, че Рубиконът надолу е преминат и нещата са невъзвращаеми.
цитирай
2. otempora - Смятам, че сте напълно прав. Както в ...
03.03.2014 21:53
Смятам, че сте напълно прав. Както в много сфери, явно и в образованието, сме прехвърлили границата и летим стремително надолу.
цитирай
3. otempora - Всъщност смятам, че тези ученици, ...
04.03.2014 09:17
Всъщност смятам, че тези ученици, предполагам по ръста им - вече пълнолетни, издевателстват върху учителката си - викат, обиждат я, нарушават правото й на труд, изхвърлят часовника й през прозореца..., а тя горката, за едната мизерна учителска заплата мълчи и преглъща всичко. Смятам, че в случая трябва да се намеси не само МОН, но и прокуратурата на РБ.
цитирай
4. pitwasilew - Пуснах ги и двете клипчета еднов...
04.03.2014 21:21
Пуснах ги и двете клипчета едновременно. Нищо не усетих. Май съм свикнал да възприемам тази реалност около мен и то не само в обазованието. Както казва М. Карбовски, цитирам по памет: "Като свикнеш с лайната около теб, те вече спират да ти правят впечатление."

С един блогър коментирахме "Утопия" на Томас Мор. Той(всъщност Тя) много добре се изрази, че обазователната система кляка и се напъва за да задоволи нуждите на обществото.

Какво пък толкова. Забавляват се децата. Живеят си живота. Копират по-големите. Показват се. Един ден ще има какво да разказват и те на своите деца.

Според мен да, това е бъдещето. Да, за тези "хора" плащаме данъци. Морала и ценностите са меркантилни, криворазбрани или липсващи, или поне 80-90% от хората тук ги възприемат така. От тук и институциите са корумпирани и неадекватни, неработещи и несправедливи. Умните хора отдавна се изнесоха от България. Тук по мое му останаха само ентусиасти и ония, от второто клипче. Ама това е само мое мнение.

И още един цитат(дано не става досаден с тях, извинявам се ако е така) от песен:"Няма такава нация, която да живее за емиграция и легализация..."

А, и честит празник на патерици! : ) То не е задължително само на 3 март да се сещаме, че сме българи де.
цитирай
5. otempora - Прав си. Честита България, докато ...
05.03.2014 17:03
Прав си. Честита България, докато още я има!
цитирай
6. getmans1 - А отгворноста на родителското тяло .....
10.03.2014 11:41
..... то къде е?
Все държавата, все институциите, все ДРУГИТЕЕЕЕЕЕЕЕ и обществото, защо всички те?

цитирай
7. otempora - Тази отговорност е вече изтървана, ...
10.03.2014 12:59
Тази отговорност е вече изтървана, видно е от поведението на келешите, но въпросът е: за какво се плаща този учебен час и подобно проведени такива (разбирайте часове на викове, блъскане на учители, маймунски крясъци и тем подобни...)? Аз не бих искал парите, които ми се удържат като ДОД, които никак не са малко, да отиват за часове като този.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: otempora
Категория: Лични дневници
Прочетен: 301994
Постинги: 144
Коментари: 128
Гласове: 532