Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2017 02:55 - Предизвикателството на Новолунието във Везни
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 7742 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 19.10.2017 13:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image
Енергията на 19.10.2017 е свързана със Слънцето и неговото благотворно влияние върху всички нас. Дава тласък към ново начало, да се изправим пред лицето на страховете си и да се вгледаме в дълбочината на душата си. Засилена вибрация на Юпитер даряващ вдъхновение и осъществяващ желания. Ден на трансформация и преминаване на ново ниво на осъзнаване, засилено от новолунието. Вибрация на победителя, който преминава всички ограничения и на щастливеца живеещ във всеки от нас и чакащ да бъде пробуден. Саможертвата за най-висше добро и сливане със силата на Духа. 

         Новолунието във Везни, носи енергията на промяната в отношението ни към самите нас, а след това и в отношенията ни с другите. Ефирните Везни  и мекотата на Луната изпълват пространството с нежност и толерантност, уважение, добрина и любов. Изискват да бъдем справедливи и да уважаваме правото на избор на всеки, да бъдем меки и гъвкави в своите прояви.

Това Новолуние ще повлияе на събитията месеци напред. То е свързано и с голяма вътрешна промяна, водеща до промяна в отнешението ни към света.

         Получава се сливане на енергиите на стелиума от Слънце, Луна, Юпитер и Меркурий, които се намират в опозиция със свободолюбивия и обичащ предизвикателства Уран. Това сливане задвижва и извежда на преден план силната връзка на емоциите ни с нашето мислене и слова. Показва ни, че сме сътворци и носим отговорност за действията си,защото всичко и всички сме едно цяло.

         Уран ще разбие неработещи модели на поведение, ще прекъсне неработещи връзки и партньорства, ще избистри неясни ситуации. Заставайки срещу благия Юпитер и хитрия Меркурий ще доведе до промени в стереотипите и ще внедри посоката на обновлението.

                  Трансформация в начина на комуникация и мисленето, рокади и премествания в структурите на правителства, бизнесконгломерати и различни организации. Засилване на напрежението и бърза смяна на събития, изискващи вземането на бързи решения. Важно е да се внимава при пътуване. Промени в транспорта, най-вече въздушния. Резки изменения на финансовите пазари. Период на любов, творчество и креативност. Развитие на изкуството и модата.

         От друга страна Учителя на времето Сатурн в съвпад с Лилит е в добра конфигурация със стелиума от планети внася една подреденост на всичко, което се случва.  Посочва ни добрия път и ни внушава вярата, че всичко, което идва е за всеобщо благо.

         Марс в последните грдуси на Дева и готвейки се да влезе във Везни в напрегнат аспект към Сатурн и Хирон внася бунта срещу статуквото и пробива към нови светли мигове. 

Новолунието във Везни внася красота и финес във всяка дума, мисъл и действия, но и ни изправя пред избори, както и засилва нуждата от взаимност, добросърдечност, взаимопомощ.

То ни предизвиква, да излезем отвъд мислите ни за собствено оцеляване и развитие, а да помислим за добруването на всички. Да се погрижим за планетата си,която сме ние.

Да се доверим на интуицията си и да се изпълним с вяра и светлина.

Жозета
jozeta@abv.bg

 

 

 

 image




Гласувай:
12



1. tryn - Зареди ме с вяра и светлина...
22.10.2017 21:49


"Новолунието във Везни внася красота и финес във всяка дума, мисъл и действия, но и ни изправя пред избори, както и засилва нуждата от взаимност, добросърдечност, взаимопомощ.

То ни предизвиква, да излезем отвъд мислите ни за собствено оцеляване и развитие, а да помислим за добруването на всички. Да се погрижим за планетата си,която сме ние."

Благодаря за поднесеното – на фона на космическата музика!
Благословени да са дните ти, Жозета!
Елица
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 976727
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5224
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031